A vállalatról


Sikerhez vezető út

Vállalatunk , az MB TECH s.r.o. Banská-Bystrica-n alakult .Eredetileg renovált számítástechnika értékesítésével és szervizelésével foglalkoztuk. Vállalkozásunk 2003-tól működik a szlovák piacon. Folyamatos bővítésnek köszönhetően a vállalkozás jelenleg nagyraktárként működik. Vállalkozásunk jelenleg jutányos árú termékek nagyraktári értékesítésevel foglalkozik a Szlovák, Cseh és a Magyar piacon. Küldetésünk a nagyraktári tevékenység mellett az egyéni vevők kiszolgálása.

Cégünk alapelve a minőségi, jutányos árfekvésű termékek forgalmazása, melyhez szakértelem és minőségi tanácsadást társítunk. Emellett hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre is. Célunk kiváló minőségű ellenőrzött forrásból származó remek ár-érték aránnyal rendelkező termékek értékesítése. Ennek köszönhetően megszámlálhatatlan elégedett partnerrel dolgozhatunk együtt és cégünk kiemelkedő helyet foglal el a szlovák piacon.

Szakterületünk

Felujított számítástechnika- Refurbished

 

Kínálatunk széleskörű számítástechnikai eszközökből áll – márkás számítógépek, laptopok, LCD monitorok, nyomtatók és tonerek. Beszállítóink világszerte ismert gyártók mint a Dell, HP illetve a Fujitsu Siemens. Értékesítés előtt az összes terméket terheléstesztek sorozatának vetjük alá illetve teljes tisztítás, felujítás, esetenként teljes alkotóelemek cseréjére is sor kerül. Ennek köszönhetően egy teljesen működőképes, hibátlan műszaki állapotú és minőségi terméket kap kézhez a vevő. Az általunk értékesített termékek hibátlan műszaki állapota illetve szerviz és jótállási szolgáltatásainknak köszönhetően egy szinten vannak az új termékekkel, miközben az ár gyakran 30%-50%-al alacsonyabb.

Remarketed termékek

Kínálatunkban továbbá remerketed termékek is találhatók , melyek ismert gyártóktól  származnak – HP, Lenovo,Asus. Együtműködésünknek köszönhetően lehetőségünk van új, a piacról ismert termékeket jutányos áron kínálni. Az általunk kínált remarketed termékeket nyugat európai piacra szánták a gyátók. Jutányos áron, gyári minőségben állnak vevőink rendelkezésére. A külömbség csupán a csomagolásban lehet, illetve esetenként előfordulhat, hogy az adott termék bemutatódarabként szolgált. A termékre teljeskörű, teljesértékű jótállás vonatkozik úgymint a gyártótól származó új termékekre.

Taneszközök

 

Vállalatunk a teneszközök területén is aktív. Célunk , teljesértékű, komplex szolgáltatást nyújtani a lehető legalacsonyabb áron, ezzel is segítve iskoláink modernizációját. Kínálatunkban már bizonyított, célnak megfelelő termékek találhatóak. Többéves tapasztalattal rendelkezünk az interaktív taneszközök beüzemeltetése és értékesítése terén szlovákiában. Cégün személyi konzultánst biztosít minden szerződött iskolának, aki készséggel áll az iskolák rendelkezésére minden műszaki és egyéb kérdésben.